Co robicie w wolnym czasie?

Rozrywka w Łodzi. Mamy się gdzie rozerwać? Gdzie bawią się Łodzianie? Koncerty, kluby, kawiarnie...

Co robicie w wolnym czasie?

Postprzez anka » 07 Lut 2011, 22:23

Chciałam założyć temat, w którym możemy wspólnie wymieniać się propozycjami.
Co można robić w Łodzi: zimą, latem, w deszcz i upale leniwe dni :)

Moimi faworytami na wolny czas na świeżym (powiedzmy, że w Łodzi też mamy w miarę świeże powietrze ;)) to zdecydowanie nasze parki i zielone tereny ;) - koszt niski, a spędzony aktywnie czas pozwala wypocząć.
Lokalizacja parków i miejsc jest na tyle dogodna, że chyba każdy Łodzianin ma jakiś zielony skwerek nieopodal :)

Ogród botaniczny - piękny wiosną, całe Zdrowie, i najbliższy dla mnie Las Łagiewnicki i Arturówek.
Kajaki, ścieżki rowerowe, może się człowiek wyszaleć.
A w chłodniejsze dni zawsze pozostają spacery.
Czy wiedzieliście, że Las Łagiewnicki jest największym kompleksem leśnym w Europie, który jest wcielony jako teren miasta? :) korzystajmy z tego...
eh.. byle do wiosny :)
Awatar użytkownika
anka

Miejscowość: Łódź, Bałuty :)

Re: Co robicie w wolnym czasie?

Postprzez Kasia » 08 Lut 2011, 19:03

No ja nie mogę się doczekać, aż będzie ciepło...często śmigam po Arturówku rowerem po ścieżynach. Coraz więcej ludzi jeździ tam w wakacje, jest przyjemnie.
Ja z tej mapki korzystam jak jeżdzę, druknęłam sobie. Grafika jest duża więc tylko daję linka.
mazoviamtb.pl/foto/lodz07/mapa.jpg
Kasia wita wszystkich :)
Kasia

Miejscowość: Koluszki - Łódź!

Re: Co robicie w wolnym czasie?

Postprzez Sofia » 07 Mar 2011, 14:42

Ja lubię wpaść do aquaparku. Czasem też odwiedzam basen Angelica niedaleko placu Reymonta.
Awatar użytkownika
Sofia

Wróć do Rozrywka i zabawa w Łodzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości